IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
16:45 | 26 юни 2021
Обновен: 21:28 | 27 март 2024

Таксиджия заразил Теди Москов с COVID-19

Изкарал вируса много тежко и се наложило да влезе в болница

По материала работи: Слав Велев
Таксиджия заразил Теди Москов с COVID-19

Кадър: бТВ

Известният режисьор Теди Москов разказа по Би Ти Ви, че най-вероятно се е заразил с коронавирус от таксиджия, който кашлял бурно и шофирал без маска. Бащата на култовото телевизионно шоу "Улицата" изкарал ковид-19 много тежко и се наложило да влезе в болница. Той уточни, че пътувал в таксито на отворен прозорец, но все пак подозира, че тогава се инфектирал, защото иначе бил навсякъде с маска и постоянно ползвал спирт за дезинфекция на ръцете. Другият вариант е някой от артистите да му е лепнал вируса, докато са репетирали в Малък градски театър "Зад канала" "Шеспирин" по време на пандемия". Шефката на трупата Бина Харалампиева е организирала антигенни тестове всяка седмица, но въпреки това двама от състава на страхотната комедия се оказали болни.

Лекували режисьора в бившата правителствена болница, "Лозенец", а той дни наред бил с 39 градуса температура, но не се изплашил. Москов е благодарен много на докторите и за това, че изтърпели характера му - не бил лесен пациент. 

Синът му Иван, снахата и двете внучки го изкарали леко и безсимптомно. "А Мая така не приема всичко, което й предлагам, че даже вирусите ми отхвърля", обясни  Москов защо съпругата му не се е заразила.

"Шекспирин по време на пандемия" и "Недоразбраната цивилизация" - две вихрени комедии на Москов - ще зарадват народа в парк-театър "Борисова градина" в началото на юли. Той и Новоселска вече репетират и следващия й моноспектакъл. 

Коментари

Новини Варна