IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
10:00 | 22 август 2021
Обновен: 20:40 | 24 април 2024

Анджелина Джоли с дебют в Инстаграм, Мария Бакалова я последва веднага

Часове след първата си публикация, актрисата вече има 6,8 млн. последователи

По материала работи: Слав Велев
Анджелина Джоли с дебют в Инстаграм,  Мария Бакалова я последва веднага

Холивудската звезда Анджелина Джоли направи своя дебют в социалните мрежи. Екранната Лара Крофт се присъедини към потребителите на Инстаграм, а за няма и денонощие събра огромна фенбаза в сайта.

15 часа след първата си публикация в мрежата, Джоли се радва на 4,5 млн. последователи, сред които е и българската гордост в Холивуд Мария Бакалова. Тази сутрин те вече са 6,8 млн.

На първо място в описанието си актрисата е поставила "майка", а впоследствие допълва представянето си с биографията си в киното и хуманитарната дейност.

Публикацията, с която бившата муза на Брад Пит се появи в Инстаграм, представлява серия от снимки, които показват ръкописно писмо от момиче в Афганистан. "Сега хората в Афганистан губят възможността да комуникират в социалните мрежи и да се изразяват свободно. Затова аз идвам в Инстаграм, за да споделя техните история и да дам гласност на всички от целия свят, които се борят за основните си човешки права", обяснява Джоли.

Коментари

Новини Варна