IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
09:15 | 14 октомври 2021
Обновен: 18:48 | 13 март 2024

Пияна студентка потроши 7 автомобила и изпадна в транс на пътя ВИДЕО

В нейната кола е имало и младеж, който заявил на полицаите, че изобщо не познава момичето

По материала работи: Ставри Таргов
Пияна студентка потроши 7 автомобила и изпадна в транс на пътя ВИДЕО

Студентка предизвика тежка катастрофа в руския град Севастопол, след като не успя да се справи с управлението на Nissan Teana и премина през нерегулирано кръстовище. Момичето блъсна два други автомобила, които на свой ред удариха други четири и така общият брой на засегнатите машини е седем.

В крайна сметка каскада на 20-годишната студентка приключила със сблъсък в пътен знак. Виновната шофьорка се опитала да избяга от мястото на произшествието, но била задържана от водачи на пострадалите коли. Пристигналите полицаи намерил девойката в неадекватно състояние - тя стояла на колене и правила странни движение с ръцете.

Според очевидци шофьорката е била под въздействие на алкохол и наркотични вещества. По-странното обаче е, че в нейната кола е имало и младеж, който заявил на полицаите, че изобщо не познава момичето. Той просто отивал на работа.

По-късно от полицията съобщиха, че виновницата за катастрофата отказала да даде проби за употреба на алкохол и наркотици, както и да бъде прегледана от лекар.

Засега студентката остава в ареста. Според закона за движение по пътищата заради провиненията си тя ще бъде глобена с 30 000 рубли (около 370 евро) и ще остане без книжка за 2 години, съобщава automedia.investor.bg.

Коментари

Новини Варна