IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
15:00 | 4 ноември 2021
Обновен: 07:58 | 17 април 2024

Tik Tok далеч не е само клюки и шоу

Спасява бизнеси. Ето как ВИДЕО

По материала работи: Ставри Таргов
Tik Tok далеч не е само клюки и шоу

Tik Tok е приложение, в което се създават кратки и забавни видеа. Това се явява и като място, където можеш да изкарах лесни пари. А понякога дори този виртуален свят може да помогне и на реалния.

Пример за това е семеен бизнес в Австралия, където се произвеждат бонбони. Собствениците са на ръба на фалит заради коронавируса, който не подминава и тях. Тогава дъщерята на собственика се опитва да оправи нещата, като им спечели малко виртуална слава, а после това да доведе до реална печалба, предава dir.bg.

След като започва да публикува в платформата кратки видеа от производствения процес, не след дълго профилът им там събира над 4 милиона последователи. Така много хора разбират за тях и броят на клиентите им се магазина се увеличава.

Понякога обаче човек трябва да внимава какво си пожелава, защото в момента те са изправени пред нов проблем. Търсенето да продуктите им надвишава техните възможности. Те получава доста често гневни коментари от хора, които не са успели да си купят от техните изкушаващи лакомства, пише 24 часа.

Коментари

Новини Варна