IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
16:30 | 11 ноември 2021
Обновен: 05:03 | 19 май 2024

Продуцентите на "Непобедимите" 4 отсякоха: Няма пострадал българин!

Предполагаше се, че нашият сънародник е паднал от кораб по време на снимките

По материала работи: Ставри Таргов
Продуцентите на "Непобедимите" 4 отсякоха: Няма пострадал българин!

Информацията за инциденти на снимачната площадка на „Непобедимите 4“ в Солун е невярна. Това гласи изявлението на продуцентите на филма, цитирано от гръцкото издание „Прото тема“. Становището идва броени часове, след като в медийното пространство се появиха публикации за трима ранени от екипа на екшъна.

Според първоначалната информация през последните дни се случили няколко инцидента, от които пострадали български техник и двама каскадьори, единият от които бил двойникът на Джейсън Стейтъм. Предполагаше се, че нашият сънародник е паднал от кораб по време на снимките, бил е откаран в болница, а състоянието му се определяло като критично.

„Продукцията взима всички необходими мерки, за да гарантира безопасността на работния процес“, заявяват от „Непобедимите 4“. В Солун клапата на заглавието щракна в понеделник, като преди това камерата се въртя в България и Англия.

Към южната ни съседка отпътуваха Стейтъм, Меган Фокс, 50 Cent и др. Именно там се предполага, че ще се заснеме една от ключовите каскади за филма – излитането на героя на Стейтъм с мотор от борда на кораб, съобщава "Монитор".

Коментари

Новини Варна