IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
13:15 | 1 февруари 2022
Обновен: 07:59 | 20 април 2024

Милионер разби ново Ferrari за милион долара. Сам си се похвали с ВИДЕО

Александър Слобоженко прекарва в Дубай през студените зимни месеци

По материала работи: Слав Велев
Милионер разби ново Ferrari за милион долара. Сам си се похвали с ВИДЕО

Снимка: Instagram

Един от най-богатите хора в Украйна – Александър Слобоженко, който ръководи компанията Traffic Devils, предизвика пътно-транспортно произшествие по време на почивката си Дубай. Милионерът сам се похвали с катастрофата, като публикува снимки и видео в Instagram, предаде AutoMedia.

Младият мъж взел под наем хиперколата Ferrari SF90 Stradale, чиято цена е 1 млн долара. При инцидента Слобоженко и спътниците му не са пострадали, което не може да се каже за скъпия автомобил. Повредите са по предната част – най-вече по капака и бронята, ударен е и десния фар.

Милионерът твърди, че причината за катастрофата е технически проблем с хиперколата. Повредите по нея не изглеждат чак толкова сериозни, но ремонтът едва ли ще е евтин. Кой ще го плати, богаташът отказва да коментира, но ако се съди по видеото и действията му, не е изключено да се наложи той да покрие щетите.

Украинецът е взел колата за да я тества и да прецени, дали си заслужава да смени с нея своето Lamborghini Huracan. В момента Ferrari SF90 Stradale е не само най-скъпият, но и най-мощният модел на италианската марка. Неговият хибриден агрегат развива 1000 к.с., което позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 2,5 секунди и максимална скорост от 340 км/ч.

Коментари

Новини Варна