IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
13:07 | 16 май 2015
Обновен: 00:19 | 30 април 2024

Какво търси в любовта всяка зодия?

Раците - романтика, Рибите - чувства, Скорпионите - секс

По материала работи: Златина Добрева
Какво търси в любовта всяка зодия?

Всеки се опитва да намери сродна душа, като за всеки идеалният партньор е специален. Някои имат потребност от по-спокойни и сдържани половинки, а други от съвсем обратното – непредсказуеми и динамични.

 

 

Според астролозите предпочитанията на всеки биха могли да се определят от зодията му, пише selio.eu.

 

 

Овенът търси енергичен човек, който да го разбира и най-важното – да не го дърпа в обратна посока. Представителите на първата зодия от хороскопа обичат да бъдат лидери във връзката и постоянно се случва да се налагат над любимия.

 

Телецът обича по-спокойни партньори, с които би могъл да обсъжда изкуството на чаша вино и вкусна храна в домашна атмосфера. За тях е важно половинката да им създава усещането за надеждност и да не се меси във финансовите им дела.

 

Зодия Близнаци харесват общителните партньори, с които могат да пробват нови неща. За Близнаците е извънредно важно партньорът им да ги цени.

 

Раците имат нужда от уравновесени и романтични половинки, които умеят да създават семеен уют. Представителите на тази зодия никога не биха простили изневяра.

 

Лъвовете търсят партньор, който да е точно толкова позитивен, колкото са и самите те. Лъвовете не биха приели да бъдат на второ място сред приоритетите на половинката си. За представителите на тази зодия е важно да се чувстват специални и единствени.

 

Девите търсят партньор, който да ги уважава. Те са спокойни хора и не приемат скандалите, както и говоренето на висок тон. Представителите на зодия Дева много ценят верността и никога не биха простили изневяра.

 

Партньорът на Везните трябва да бъде верен приятел, любовник и интересен събеседник в едно. Представителите на тази зодия търсят романтиката в една връзка и избягват грубите и агресивни хора.

 

Идеалната половинка за зодия Скорпион не трябва да има никакви ограничения в леглото. Най-сексуалната зодия търси динамичен партньор, за чиято любов да се бори. Скорпионите обичат да бъдат ревнувани, но не е за препоръчване тяхната ревност да се събужда.

 

Стрелците имат нужда от великодушен и ведър партньор. Идеалната половинка за тази зодия трябва да обича пътешествията и винаги да е готова да се забавлява. Стрелците избягват постоянно оплакващите се хора.

 

Представителите на зодия Козирог имат нужда от лоялна половинка до себе си, за да бъдат щастливи в любовта. За Козирога е важно партньорът му да е отговорен и да осъзнава дълга си към връзката, която градят.

 

Водолеите харесват нестандартните личности, които мислят креативно. Половинката на тази зодия трябва да бъде най-добрият му приятел и верен съмишленик дори в щурите му идеи.

 

Партньорът на зодия Риби трябва да бъде деликатен, нежен, морален и преди всичко да не се притеснява да показва чувствата си. Рибите търсят състрадателен човек, който да ги подкрепя и закриля.

 

Коментари

Новини Варна