IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
13:15 | 11 април 2022
Обновен: 23:27 | 27 март 2024

Не е Неси, чудовище от езеро в Канада е! Есетра ли е, що ли е? ВИДЕО

Колосалните размери на туловището му взривиха мрежата, събудиха легендата за Огопого

По материала работи: Слав Велев
Не е Неси, чудовище от езеро в Канада е! Есетра ли е, що ли е? ВИДЕО

Снимка и ВИДЕО: Reddit.com

Гигантска риба от вида Sturgeon бе заснета в езеро в Канада. Чудовището е с невиждани размери, личи от видео, което бе разпространено в интернет и предизвика за отрицателно време стотици коментари на изумени от видяното потребители на мрежата.

Представителите на този вид достигат дължина над 6 метра и около 1 тон тегло. Заснетият екземпляр обаче вероятно надвишава обичайните размери на себеподобните си.

Чувал съм за езерните чудовища, но такова нещо не бях виждал досега, не крие изумлението си един от натъкналите се на видеото мъж.

Друг пък припомня за легендата за Огопого. Търсачите на природни загадки, най-вече на непознати за науката обитатели на нашата планета, са убедени, че най-много езера, където е възможно да се открият „чудовища“, се намират в Канада. Затова съвсем не е странно, че според мнозина „очевидци“, във водите на езерото Оканаган, което се намира в Британска Колумбия, живее чудовището Огопого. Дали става дума за есетрова гигантска риба, никой не знае.

Коментари

Новини Варна