IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
16:00 | 28 април 2022
Обновен: 00:20 | 14 май 2024

Какво да очакват жените от май? Зодия по зодия – звездни прогнози

Звездите съветват да не бързаме

По материала работи: Ставри Таргов
Какво да очакват жените от май? Зодия по зодия – звездни прогнози

Май месец е благоприятен период за реализация на творческия потенциал. Новите любовни връзки и тяхното продължение ще зависят до голяма степен от това какъв партньор ще срещнем. Звездите ни съветват да не бързаме. Някои представителки на зодиака ще успеят да постигнат успехи в работата, да подобрят финансите си, да реализират големи лични проекти.

Жената Овен

През месец май за жените, родени под знака на зодията, ще бъде важно да са максимално сдържани. В противен случай една грешна дума или необмислено действие може да се превърне във фатална грешка за вас. Онези представителки на знака, които могат да поемат контрол над емоциите си, ще могат да постигнат успехи в работата.

Жената Телец

Самотните дами може да очакват съдбовна среща с човек, който може да се окаже тяхната нова половинка. Звездната карта разкрива, че през май ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Внимавайте с начина си на хранене. През свободното си време отделяйте време за спорт и разходки.

Жената Близнаци

В работата е възможна загуба на лидерство. Някой ще се опита да стане по-добър от вас в решаването на професионални въпроси. Въпреки това, звездите ви съветват да не се съревновавате и да не се забърквате в интриги. Ще дойде и вашият момент да покажете възможностите си, пише az-jenata.bg.

Жената Рак

Ако искате да постигнете успехи през май, ще трябва да бъдете дисциплинирани и добре организирани. Дами, това се отнася за абсолютно всички сфери на живота. Звездите ви съветват да не взимате и да не давате пари назаем. Финансите ви ще бъдат стабилни, стига да не харчите излишно.

Жената Лъв

Май месец ще ви донесе предизвикателства и ще трябва да разчитате повече на себе си. Все пак, ако усетите затруднение, не се колебайте да потърсите помощ от роднина или приятел. В работата може да получите повишение и да постигнете успехи.

Жената Дева

През новия месец ще бъде важно да съсредоточите усилията си върху решаването на конкретни проблеми. Май ще бъде доста натоварен и наситен със събития. Това обаче не означава, че трябва да се опитвате да разрешите всички проблеми с един замах. Периодът е подходящ за увеличаване на доходите. Ще можете да повишите и вашата увереност, да се чувствате по-спокойни.

Жената Везни

Май месец е подходящо време да смените работата си и/или да придобиете нови умения. Дамите, които са планирали по-големи житейски промени, ще се радват на подкрепата на планетите. Внимателно планирайте и обмисляйте всичко. С близки са възможни някои конфликти, които да възникнат заради финансови въпроси.

Жената Скорпион

Май носи много изненади за вас, дами. Ще може да осъществите някои от мечтите си, да направите желани покупки. В същото време ще имате добри възможности за увеличаване на доходите.

Жената Стрелец

В любовен план се опитайте да помислите добре дали не се намирате във взаимоотношения, които нямат перспективи пред себе си. Според звездите любовните романси, които започнат през този месец, може да не завършат благоприятно за вас.

Жената Козирог

Жените, родени под тази зодия, ще се насочат към нови хоризонти. Месецът ще бъде обещаващ за вас, особено по отношение на работата. Иновативните подходи и свежите идеи ще станат ваши постоянни спътници. Някои от вас може да разчитат на неочаквани и солидни парични постъпления, обещаващи оферти и изгодни контакти. Не е изключено и да получите пари, които очаквате от дълго време.

Жената Водолей

Бъдете внимателни в работата. Не се опитвайте да се забърквате в интриги и да отмъщавате на някого, за да се издигнете. Сериозно обвързаните дами не е добре да крият от любимия човек информация за доходите си, защото това може да доведе до проблеми. Самотните имат шанс да започнат нова връзка.

Жената Риби

През май ще можете да сбъднете някои от вашите желания. Месецът ще бъде успешен за онези от вас, чийто живот по някакъв начин е свързан с творчеството. През май ще имате добри възможности и да разнообразите личния си живот, да флиртувате.

Bgonair.bg

Коментари

Новини Варна