IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
16:24 | 24 май 2015
Обновен: 15:20 | 5 май 2024

Жена получи стотици предложения за секс, след открадната снимка от Фейсбук

Фалшивата обява твърди, че е разведена, търси неангажиращи връзки и че „иска да е обслужена“ от „колкото повече, толкова по-весело“

По материала работи: manager
Жена получи стотици предложения за секс, след открадната снимка от Фейсбук

Омъжена майка на две деца е получила над 100 гласови съобщения за секс, след като невинното селфи, което е публикувала онлайн, е бил откраднато за фалшива секс обява.

 

Американката Тами Вийч споделя, че няколко мъже са ѝ предложили по около хиляда долара, за да се „срещнат“, след като някой е публикувал обявата в уебсайта Craigslist заедно с мобилния ѝ телефон.

 

С нея дори са се свързали съпруг и съпруга, които искали тя да „се присъедини“ към тях. Снимката е взета от страницата ѝ във Фейсбук. След това  започва да получава странни съобщения на телефона си - общо над 100. Фалшивата обява твърди, че е разведена, търси неангажиращи връзки и че „иска да е обслужена“ от „колкото повече, толкова по-весело“.

 

Тами Вийч каза за сайта kagstv.com: „Много е смущаващо. Това е измама, била съм пусната там като на шега“.

 

„Имаше всякакви - съпруг и съпруга, които искаха да съм една от техните партньорки, както и много мъже, които ми предлагаха по хиляда долара, за да се срещна с тях.“

 

Майката на две деца, която е от окръг Монтгомъри, щата Тексас в САЩ, смята, че шегаджията трябва да е взел телефонния ѝ номер от обявите за риболовния бизнес на семейството ѝ. Тя е съобщила в шерифството на Монтгомъри, които сега разследват случая и обещават, че който и да го е направил, ще бъде заловен, въпреки че „поразията вече е направена“.

 

Брейди Фицджералд от шерифството заяви: „Детективите все още проследяват извършителя,стигнали са до един IP адрес“.

 

До новите промени в щатските закони, полицията не е можела да направи нищо, но сега престъпления като представяне под чужда самоличност в интернет могат да се считат за дребно престъпление или до трета степен углавно престъпление.

 

Източник: Mirror Online, ФБР.bg

Коментари

Новини Варна