IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
13:40 | 8 септември 2022
Обновен: 18:17 | 28 април 2024

Кларинетист свири 9 минути “на ухо” на регистрационния номер на ауди

Това е новият хит в мрежите за видеосподеляния

По материала работи: Ставри Таргов
Кларинетист свири 9 минути “на ухо” на регистрационния номер на ауди

Кларинетист свири 9 минути “на ухо” на регистрационния номер на ауди с ловешки номер. В това време певецът на оркестър “Джоджи бенд” пее за суперскъпо ауди, регистрирано с начални букви ОВ, а не СВ. За тези, които не се сещат, с ОВ започват регистрационните номера на ЛОВеч, а СВ са новите регистрации в София град.

Това е новият хит в мрежите за видеосподеляния. Кючекът е гледан от над 1 130 000 потребители. Всъщност това е запис от тържеството за новата кола на играч от ловешкото село Дерманци, известен с прозвището Пако Рабани.

Както се пее в песента, “Пако е кеш момче. Няма лизинг, всичко е кеш”. Затова и припевът е “Кеш, кеш, кеш” и се повтаря регистрационният номер, като се набляга на ОВ.

Въпреки че възпява скъпата кола на Пако, народният поет не пропуска жена му Преслава. По-голямата част от куплетите на песента са посветени на любовта му към Преслава, с която все напред ще тича.

Това е напредък, напълно в духа на движението #MeТoo, защото в по-ранен клип на същия “Джоджи бенд”, озаглавен “Песен за Марко”, има брутална инструментализация на съпругата.

Там се пее: “колата е скъпичка, жената черничка”. Сега всичко е в тренда за по-голямо уважение към жените, но същевременно със стремеж за запазване на ретро звученето.

Именно то предизвика повторната популярност на Васко Жабата, а и на парчето на Кейт Буш Running Up That Hill, което е хитът на лятото по цял свят въпреки осемдесетарското му звучене и първа поява през 1985 г. Вярно, че тази песен е фон на култовата сцена на гробищата в популярния сериал “Странни неща” на “Нетфликс”. Докато популярността на “Джоджи бенд” не е подпряна с участие в масова медийна платформа, пише 24 часа.

Коментари

Новини Варна