IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
09:00 | 5 октомври 2022
Обновен: 16:16 | 25 април 2024

Стотици фенове "налазиха" Емили “тротинетката” във Варна

Наложи се намесата на полиция

По материала работи: Ставри Таргов
Стотици фенове "налазиха" Емили “тротинетката” във Варна

Емили “тротинетката” е във възторг от фен срещата, която се е провела във варненски мол. Тя разказва как направо е била “нападната” от свои фенове и това ще го помни цял живот.

“Благодаря Ви, Варна!”, започна Емили във Фейсбук.

После започна разказа си за фен срещата, провела се във варненски мол. Емили пише, че е очаквала много хора, но това, което се е случило, ще го помни цял живот.

“Още преди да вляза в мола през паркинга, около мола имаше много мои фенки и фенове, които викаха моето име и крещяха!

Влязох през паркинга, взех асансьора и се качих на последното ниво, където още от асансьора ме нападнаха фенове с много листчета за автограф, телефони за снимки!”, пише Емили.

По думите на Емили цял етаж от мола е бил пълен с нейни фенове. “Имаше около 1 000 човека на етажа, беше задръстено навсякъде!”, пише тя.

“Накрая дойдоха почти всичките охранители, за да ме охраняват и да следят за реда! Решиха мен да ме изведат на терасата на мола! Но положението стана по-дебело!

Феновете драстично се увеличиха и в един момент се наложи Охраната да извика Полиция! 5 мин по-късно дойдоха органите на реда и полека-лека започнаха да ме превеждат през асансьора, през паркинга, па накрая се качих в Патрулката и ме закараха до автогарата, която е до самия Мол, за да мога да си тръгна на спокойствие!

А охраната ми дотика тротинетката до автогарата! Заради една Емили се задръсти целия Мол, стигна се до Охрана и Полиция!”, разказа Емили в своя публикация във Фейсбук, пише novavarna.net.

Коментари

Новини Варна