IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
17:00 | 11 октомври 2022
Обновен: 10:50 | 1 май 2024

Блондинка събра погледите на бензиностанция. Маневри да зареди ВИДЕО

Дамата направи редица странни маневри, но в крайна сметка... успя

По материала работи: Слав Велев
Блондинка събра погледите на бензиностанция. Маневри да зареди ВИДЕО

Снимка и видео: YouTube/TikTok 

Жените шофьори често са обект на шеги от страна на мъжете и понякога с основание. В социалната мрежа TikTok бе публикувано изключително забавно видео, което олицетворява безбройните вицове за блондинки.

Някъде в САЩ една жена с Mercedes развесели първо други две дами, които са направили видеоклипа, който са озаглавили „За първи път на бензиностанция“. След това случката попадна и също добави настроение сред прегледалите я в YouТube, предаде AutoMedia.

На фона на смях от снимащите жени, енергичната блондинка опита какви ли не маневри със заобикаляне на колонката, измерване с крачки на разстоянието до колата, търсене на мястото за зареждане в автомобила. Постепенно „шоуто“ привлича и още клиенти на бензиностанцията, но упоритата шофьорка с бяла рокля не се трогва от нищо.

Най-накрая дамата успява, дори се покланя на публиката. А дали за първи път зарежда гориво? Възможно е, но само тя си знае. По-важното е, че на финала постигна целта, а и не е объркала вида гориво…

Коментари

Новини Варна