IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
15:30 | 27 октомври 2022
Обновен: 11:44 | 23 април 2024

Забележете окото на Кейти Пери по време на концерт. Робот ли е? ВИДЕО

Изпълнителката, която не може да отвори едното си око, разтревожи феновете си, които не спират да питат за причините за този странен случай

По материала работи: Слав Велев
Забележете окото на Кейти Пери по време на концерт. Робот ли е? ВИДЕО

Снимка: Getty Images

Кейти Пери отново се превърна в истински феномен в социалните мрежи заради събитие, което все още не е обяснено. Това е сцена, която се случва в края на едно от последните ѝ изпълнения на живо и която се превърна във феномен, тъй като запечатва момента, в който певицата има проблем с отварянето на едното си око.

Във видеото, което вече стана популярно, се вижда как изпълнителката на I Kissed a Girl приключва една от песните в шоуто си, а публиката бурно я аплодира и крещи името ѝ. Засега всичко изглежда нормално до момента, в който дясното ѝ око остава затворено, а лявото се движи нормално. След няколко опита на самата звезда да отвори окото, които не успява да направи, Кейти изглежда се отказва и прекратява изпълнението си, пише "ДИР.bg".

Както можеше да се очаква, коментарите по темата не закъсняха, като много от феновете на американката изразиха опасенията си за евентуален здравословен проблем, освен за проблем с грима на звездата.

Въпреки че главната героиня на новината не е коментирала този факт, много международни медии вече повториха някои от старите изявления на Пери, в които тя говори за определени проблеми с очите си. Само преди година, през 2021 г., певицата, която е член на журито на шоуто за таланти American Idol, окуражава един от участниците, като разказва непубликувана досега тайна за очите си: "Аз също имам криво око и някога се притеснявах за това."

Това не беше единственото размишление по въпроса от страна на партньорката на Орландо Блум. В последващо интервю за Newsweek Кейти Пери разкрива, че е приемала лекарства за леки проблеми с очите: "Бях лекувана, за да направя окото си по-голямо всеки път, когато се снимам, защото имам изкривяване". Минало, което засега никой не е в състояние да свърже пряко със странното събитие, превърнало я за пореден път в главен герой на новините.

Коментари

Новини Варна