IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
08:34 | 2 юни 2015
Обновен: 10:36 | 6 май 2024

Пускат новия том на "Петдесет нюанса сиво"

Книгата ще види бял свят на рождения ден на литературния герой

По материала работи: Златина Добрева
Пускат новия том на "Петдесет нюанса сиво"

Новият том на световно известната поредица "Петдесет нюанса сиво" ще излезе на пазара на 18 юни и ще бъде посветен на Крисчън Грей, бленуван персонаж от хиляди читателки по света.

Книгата е озаглавена "Петдесет нюанса сиво, разказани от Крисчън". Тя ще види бял свят на датата на рождения ден на литературния герой, писа Франс прес като се позова на авторката на романа Е Л Джеймс.

По този начин авторката отговаря на хилядите желания на читателките, фенки на мистериозния милиардер. Предишните три тома, разказани от завоеванието на милиардера Грей, невинната Анастейжа Стийл, бяха преведени на петдесетина езика в 125 милионен тираж.

Холивудската адаптация на първия роман с изпълнители на главните роли Джейми Дорнан и Дакота Джонсън се сдоби с огромен успех и две други екранни продължения са предвидени за Свети Валентин през 2017 и 2018 г., посочва днес.бг, цитирайки БТА.

Коментари

Новини Варна