IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
15:40 | 11 февруари 2023
Обновен: 18:57 | 4 май 2024

Двама влюбени от Дома за стари хора в Добрич сключиха брак

Запознават се тук преди 5 месеца и веднага разбират, че между тях има чувства

По материала работи: Ставри Таргов
Двама влюбени от Дома за стари хора в Добрич сключиха брак

Снимка БНР

В международната седмица на брака в Добрич се проведе необичаен сватбен ритуал. Двама от настанените в Дома за стари хора се врекоха със заветното „да“, за да узаконят любовта си. Обич, за която няма възраст и когато и да те застигне, винаги е хубаво, съобщава БНР.

„Много дълго мислих как да отбележим Международната седмица на брака и какво интересно събитие да осъществим по този повод. И понеже хубавите неща обикновено се случват и в най-подходящия момент, Желю и Вера поднесоха най-прекрасната изненада, решавайки да встъпят в брак само дни преди Деня на влюбените“, споделя директорът на Обредния дом в Добрич Румена Маринова.

Домът за стари хора в Добрич посреща още от входа посетителите си с любов – навсякъде са залепени изработени от потребителите сърца, обособени са кътчета, които връщат спомените от младите години на хората тук, окачени са картини и пъзели и всъщност за всекиго става ясно, че тук хората не доизживяват дните си, а ги живеят истински.

И какво по-голямо доказателство за това от решението на двама от потребителите да сключат брак на мястото, което наричат от няколко месеца свой дом.

Запознават се преди пет месеца и веднага разбират, че между тях има чувства и емоции, споделят Желю и Вера.

Когато срещнеш човека, когато откриеш две влюбени очи, когато пътищата се сливат в една пътека, когато му подаряваш света, когато истински обичаш, когато всичко е огряно в красота, когато във вечност му се вричаш, това е тя, нейно величество любовта. Любовта, за която няма възраст.

Коментари

Новини Варна