IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
16:20 | 23 март 2023
Обновен: 11:31 | 19 март 2024

Борбата за паркоместа се ожесточава

Шофьор получи заплаха, че ще остане без гуми

По материала работи: Ставри Таргов
Борбата за паркоместа се ожесточава

Неизвестен опитва да плаши водач с бележка. Спорът е заради паркомясто, а случаят е пореден за красивото Велико Търново. За ситуацията алармира потребител Facebook.

Той споделя и снимка, на която четем заплашителният текст. Обръщението е далеч от възпитано, а заканата е недвусмислена - обект на посегателство ще станат гумите на чуждата кола.

"Бой за паркоместа по пишмански", описва ситуацията Петко Й.

На бележката четем: "Келеш, спирай пред твоя блок, видях ви снощи. Ако пак спреш пред нашия, ще останеш без гуми." Посланието е допълнени и с множество удивителни знаци, които вероятно изразяват фрустрацията на нейния автор към "недопустимото" поведение на неговия съгражданин.

Случката е споделена в една от големите групи на старопрестолния град в мрежата, където буди вълна от смях и възмущение.

Вижте някои от коментарите на местните водачи:

 "Ако не е купено от собственика паркомясто и не е маркирано от общината, че е негово, няма право да се заканва. Улицата е обща и за всички", заключава Диана Б.

"В целия град е така. Това пред тях го имат за бащиния."Все едно, че имат право като собственици", добавя Димчо Д.

"Ако не беше тъжно, щеше да е смешно. Масово деградирали, дълбоко комплексирани хорица", констатира Кристина А.

Това не е първият случай, при който жители на града получават заплашителни бележки заради паркоместа. Подобна практика не е непозната и в другите градове на страната.

При някои случаи обаче листчетата хартия будят и оптимизъм.

Такъв бе случаят на млада столичанка, която откри на автомобила си данните на водач, който блъснал колата ѝ. Може само да се надяваме, че съвестта ще надделее и гумите на водача от Търново ще останат невредими, пише Glasnews.bg.

 

Коментари

Дидо ( преди 11 месеца )
На баща им мястото ! Да *** и тея селяци
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 3
Вокил ( преди 11 месеца )
Ей ***, ако се опиташ да резнеш гумите ми, ще ти отрежа всички стърчащи органи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 1
Иван ( преди 11 месеца )
До Бай *** българина, ***: ако аз бях на мястото на този дето си му нарязал гумите, щях да ти отрежа ръцете, едната да ти я забуча отзад, а другата в устата. Това заслужава Бай Ганьовеца, дето мисли, че си е у тях и че улиците и паркоместата отвън са му двора. Затова и тъне в невежество и мизерия, защото едно прасе не може да надскочи себе си и да стане чгуар -природата му е поставила непреодолими ограничения :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 3 rate up comment 5
анонимен ( преди 11 месеца )
И това с гумите говори що за *** си
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 2 rate up comment 2
ПУКАМ ГУМИ ( преди 11 месеца )
Правилно е написано. Да си спират пред техните блокове и входове.Един *** с китайски джиБ така му нарязах 2 пъти гумите зимата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 13 rate up comment 4
Кали ( преди 11 месеца )
Улиците около новата църква на лятно Тракия е някакъв ад. Изобретатели мъже , слагат на предното стъкло учебници , книжки на МВР , прокуратура. И т.н Своеволието на Община Варна , граничи с извиване на ръце , защото са стари сгради на по 5 етажа с два гаража. Няма места за паркиране , сложиха знаци забранено паркирането и ненужна църква , детска площадка + голям двор на у-ще , но не е помислено за паркоместа .Кмете -оставка !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 3 rate up comment 10
Новини Варна