IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
19:00 | 31 март 2023
Обновен: 19:04 | 26 април 2024

Как да изберем перфектния часовник

По материала работи: Ставри Таргов
Как да изберем перфектния часовник

Въпреки че живеем в ерата на смартуочовете, мъжете все още оценяват високо и традиционните часовници. Ако е дошло времето да попълните колекцията си с мъжки часовници от Fashion Days с нов артикул, ние ги разделихме за вас в няколко категории, за да можете по-лесно да изберете следващия си любим такъв:

Механични часовници - това са часовници, които не губят от стойността си. Основно се делят на два вида: такива, които се навиват ръчно, а за да функционират, трябва да се навиват всеки ден, и автоматични - тези, които се навиват автоматично от естественото движение на ръката. Автоматичните модели са сред най-ценените от ентусиастите, въпреки че струват повече. Трябва да имате предвид, че те са специално създадени с работен резерв от няколко часа, но ако не ги носите, спират да работят. Идеалният вариант е да ги използвате ежедневно, за да не се налага да ги настройвате твърде често.

Кварцови часовници - те са основно предназначени за мъже, които искат часовник, който изглежда добре, без да се интересуват кой знае колко от вътрешния механизъм. Очевидно цената им е доста по-достъпна и лесно можете да ги сменяте на всеки няколко години. И тъй като тяхната функционалност зависи от живота на батерията, можете да им се наслаждавате дълго време. Също така, плюс пред механичните е, че тези механизми предлагат много по-висока точност на показване на часа.

Дигитални часовници - те са практически най-достъпните в днешни дни. Те също работят на батерия, а дисплеят е цифров. Този тип часовници бяха много популярни през 80-те години, но модата се завърна и отново са сред фаворитите на ентусиастите. Дигиталните часовници могат да се носят както с ежедневно облекло, така и със спортно такова, състоящо се от спортно облекло от Fashion Days и чифт маратонки.

Часовници за гмуркане - както подсказва името им, те са специално създадени, за да поддържат своята функционалност, когато плувате във водата, дори на голяма дълбочина. Можете също така да ги намерите в различни модели, на които да се насладите, когато прекарвате много от свободното си време във водата или ако това е вид дейност, която извършвате като работа.

Дизайнерски часовници - Ако мислите за моден модел, вземете предвид стила на този, който ще го носи. Има много марки, от които можете да се вдъхновите и трябва да имате предвид, че един такъв часовник лесно се съчетава с останалите аксесоари, които вече имате и с любимите ви дрехи в гардероба.

Не на последно място, преди да си купите часовник, помислете добре къде искате да го носите. Ако сте активни в бизнес сферата, имате нужда от класически, елегантен вариант, с кожена каишка или защо не, изработен от благородни материали. Ако ходите в офиса без определен дрескод, можете да изберете някой готин вариант. А за спортни дейности супер стилни са моделите с цветна силиконова каишка.

Новини Варна