IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
20:38 | 7 юни 2015
Обновен: 10:26 | 20 май 2024

Само за мъже: Внимавайте с къдрокосите жени

Трябва да сте наясно с няколко неща

По материала работи: Юлиян Атанасов
Само за мъже: Внимавайте с къдрокосите жени


Женската красота е субективно понятие и тя идва в различни вариации и форми. И все пак, ако имате връзка с жена с къдрава коса, трябва да сте наясно с няколко неща, което ще улесни отношенията ви и ще ви спести някои неприятни моменти.
1. Те не откачат, когато вали
Тези жени влагат много време и средства в косите си, така че са подготвени за всякакви метеорологични условия. Спестете си глупавите коментари и шегички относно прическата им в дъждовен ден, за да си нямате проблеми.
2. Вероятно всеки ден ще изглежда по един и същи начин
Къдравата коса се стилизира трудно, но пък изглежда винаги свежа, гъста и буйна. Ако вашата половинка има много къдрици, имайте предвид, че често ще я виждате с пусната коса или най-много вързана на опашка.
3. Те не споделят шампоана си с никого!
Не посягайте към козметиката ѝ за коса. Тя е сред най-ценните ѝ вещи и е подбирана с огромно внимание. Така или иначе вероятно няма да е подходяща за вашите коси, тъй че стойте далеч от нейния рафт в банята.
4. Правете ѝ комплименти след посещение при фризьора
Жените с къдрави коси много се гордеят с буйната си грива и очакват и другите да я забелязват и ценят, особено ако са положили допълнително усилие, за да я оформят.
5. Не прокарвайте пръсти в косата ѝ в любовната предигра
Много жени не обичат да ги пипат по главата и особено по косата, а за къдрокоските това е правило. Дори в разгара на страстта, тя може да реагира негативно на желанието ви да прокарате длани през буйните ѝ коси.
6. Не ѝ купувайте големи бижута
Ако сте решили да я зарадвате с подобен подарък, имайте предвид, че къдрокоските залагат на по-дребните бижута, които им отиват и не причиняват щети на косата им, заплитайки се в нея.
 

Коментари

Новини Варна