IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
17:25 | 10 юни 2015
Обновен: 11:04 | 28 април 2024

Дженифър Лопес може да влезе в затвора

Певицата е обвинена в „сериозна престъпност“

По материала работи: Деян Михайлов
Дженифър Лопес може да влезе в затвора

Латино дивата Дженифър Лопес е на път да си навлече сериозни неприятности със закона, благодарение на емблематичното си дупе.

Певицата направи запомнящо се и провокативно участие на 29 май в музикалния фестивал Мауазин в столицата на Мароко, Рабат, пред министър-председателя Абделилах Бенкиран, и той определено не остана доволен.
45-годишната звезда бе облечена в оскъдно боди и демонстрира завидна пластичност със смели навеждания и движения със задни части.
В резултат, образователна група заведе дело срещу суперзвездата в обвинение, че тя „нарушава обществения ред и опетнява женската чест и уважение“.
От BBC потвърдиха, че Абделилах Бенкиран също предприема действия, нареждайки разследване на участието, описано като пълно със „сексуални асоциации“, „сериозна престъпност“ и „позорни сцени“, които са нарушили аудиовизуалния закон на нацията.
Министър-председателят разкритикува и мрежата за разпространение на участието на Дженифър Лопес, което е изобилствало от „сексуални тонове, които са неприлични и провокативни към религиозните и моралните ценности на мароканското общество“.
Бенкиран ще търси законови мерки срещу отговорните лица, което според запознати означава, че певицата може да се изправи пред присъда от две години затвор.

Коментари

Новини Варна