IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
21:36 | 12 юни 2015
Обновен: 06:04 | 6 май 2024

Нина Добрев вече не тъжи за Иън – има си ново гадже

Актрисата излиза с хубавеца Остин Стоуел

По материала работи: Деян Михайлов
Нина Добрев вече не тъжи за Иън – има си ново гадже

Нина Добрев е започнала да излиза с актьора от филма „Камшичен удар“ Остин Стоуел. Ако се вярва на последните слухове, българката се среща със снажния хубавец от известно време, но засега двамата се опитват да запазят връзката си в тайна.

Все пак двойката вече на няколко пъти се появява заедно по заведения в Холивуд, а преди дни в социалната мрежа се появиха няколко снимки, на които се вижда, че Нина и Остин са повече от приятели.

Източник, близък до звездата от „Дневниците на вампира“, казва пред списание People: „Те се чувстват добре заедно и определено си прекарват весело. Тя е щастлива, че има нов мъж в живота си.“

Друг източник твърди, че Нина и Остин са се събрали покрай общи приятели и най-вече покрай нейната дружка Джулиън Хъф. На снимката долу се вижда, че 26-годишната Добрев и 30-годишният Стоуел вечерят (или празнуват нещо) в компанията на други актьори. Този кадър е направен още миналия месец в Индианаполис.

До 2013-та Нина имаше връзка със своя колега от сериала „Дневниците на вампира“ Иън Сомърхолдър, който пък наскоро сключи брак с актрисата от „Здрач“ Ники Рийд.

Коментари

Новини Варна