IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
15:31 | 14 юни 2015
Обновен: 11:14 | 28 април 2024

Ким иска съвети за отслабване от Джесика Симпсън

Смятала я за надежден ментор

По материала работи: Деян Михайлов
Ким иска съвети за отслабване от Джесика Симпсън

Ким Кардашян се обърнала за помощ към Джесика Симпсън. 34-годишната риалити звезда търсила съвети от блондинката за това как да остане във форма по време на втората си бременност. Според Ким, Джесика, която има 3-годишна дъщеря и 20-месечен син от съпруга си Ерик Джонсън, била експерт по диетите и можела да ѝ помогне да контролира теглото си.

„Ким постоянно се съветва с Джесика Симпсън за това как да остане във форма по време на тази си бременност. Певицата вече има опит, тъй като с първото си бебе се наду като балон, но втория път успя да се справи успешно с теглото си“, призна източник пред Ok!.
Кардашян е в началото на бременността си, но вече взима всички мерки, за да не надебелее драматично. Тя е наела диетолог, който да се грижи за менюто ѝ, също така не смята да се откаже от движението.
Съпругът ѝ Кание бил във възторг от факта, че изгората му е намерила нова приятелка в лицето на Джесика.
„Кание определено окуражава приятелството им. Той вижда много общо между Ким и Джес – от модата до риалити форматите – и смята, че дружбата им ще бъде много плодотворна“, добави източникът.

Коментари

Новини Варна