IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
09:35 | 17 юни 2015
Обновен: 06:16 | 30 април 2024

„Авеню“ обещават музикално изживяване за варненци

Концертът в морската столица ще се проведе на 25 юни от 20 ч. във ФКЦ

По материала работи: Златина Добрева
„Авеню“ обещават музикално изживяване за варненци

Двадесет години след създаването на албума „Въпроси“ един от най-популярните дуети в българската поп музика – "Авеню", реши да отпразнува своя юбилей с дългоочаквано турне. „Няма по-добър момент за среща с феновете в цяла България. Преди няколко месеца излезе сингълът „Безвремие“, който не само пожъна успех, но и се оказа катализатор за серия концерти, които прераснаха в турне или по точно – "Авеню турне“, коментира Боби Иванчев.

След едно добро начало с гостуванията в Бургас и Русе, Боби и Заки споделиха най-добрите си парчета и със софийската публика през изминалия уикенд. По време на своя лайв дуетът превърна „Бягство“ в песен на феновете, предоставяйки им възможност да грабнат микрофона и да се включат в култовото парче. Допълнителна доза настроение добавиха и братята Иво и Пламен, представяйки песни на „Авеню“ в нов аранжимент според стилистиката на целия концерт, който изненадва с ново звучене.

„Концертът в София определено беше едно споделено преживяване. Имахме възможност да поговорим с хората след това и много от тях споделиха, че за час и половина са пропътували отново последните 20 години от живота си. С нас самите се случва същото!“, разказват Боби и Заки.

Морската столица ще бъде домакин на следващия концерт от „Авеню турне“. „Нямаме търпение за предстоящия концерт във Варна. Всички знаем какво е настроението на морето по това време на годината, така че очакваме страхотно музикално изживяване!, коментира Боби Иванчев.

Коментари