IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
10:20 | 10 ноември 2023
Обновен: 09:13 | 27 април 2024

Бивша учителка стана милионерка в OnlyFans

Бриана Копадж изкара почти 1 млн. долара само за 6 месеца

По материала работи: Слав Велев
Бивша учителка стана милионерка в OnlyFans

Бивша учителка от Мисури, която има акаунт OnlyFans, заяви, че е направила близо 1 милион долара в платформата, откакто се е присъединила към нея през лятото.

Бриана Копадж разкри пред Fox News зашеметяващата сума пари, която е спечелила от създаването на съдържание за възрастни.

Тя е била учител от 5 години, като последните две прекарва в гимназията Сейнт Клер като преподавател по английски, преди да подаде оставка, след като нейната страница OnlyFans беше разкрита от училищните администратори и тя беше пусната в отпуск, пише GlasNews.

Копадж отбеляза, че годишната й заплата за преподаване е била 42 000 долара и първоначално тя е открила акаунта си в OnlyFans, за да помогне за изплащането на студентските си заеми.

Копадж заяви пред KMOV: Мисури е един от щатите с най-ниските заплати на учители. Районът, за който работех, също е един от най-нископлатените в щата. Имам чувството, че времената са трудни. Имам студентски заеми. Имам множество образователни степени и щеше да е добре да имам допълнителни средства.

С учителската заплата тя би трябвало да работи почти 24 години, за да спечели същата сума пари, която е направила от OnlyFans за по-малко от шест месеца.

Копадж разказа, че сега има десетки хиляди абонати в OnlyFans и е „далеч надхвърлила“ учителската си заплата за годината. Тя също е изплатила целия си дълг.

"Успях да изплатя всичките си студентски заеми, всички заеми за кола, всеки дълг по кредитна карта. Сега нямам дълг и това наистина ме освобождава. Като учител никога не бих могла да изплатя напълно всичко това.

Въпреки че нейният акаунт OnlyFans публикува сексуално открито съдържание, Копадж казва, че избягва да показва лицето си заради работата си като учител.

Съдържанието на OnlyFans на преподавателката първоначално е открито от училището St. Clair, след като връзка към страницата беше публикувана във Facebook групата на учебното заведение. След като страницата привлече толкова много внимание в общността и дори в цялата страна, Копадж осъзнава, че не може да се върне в класната стая и решава да подаде оставка.

Въпреки че Копадж споделя, че ще й липсват учениците й и че е провалила кариерата си на учител, тя не съжалява за нищо. 

Тя каза също пред Fox News, че силно вярва, че на хората е позволено да имат личен живот извън кариерата си.

Коментари

Новини Варна