IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
08:13 | 20 юни 2015
Обновен: 11:32 | 28 април 2024

Джизъса вдига сватба през септември

Tържеството ще е на нос Калиакра

По материала работи: Златина Добрева
Джизъса вдига сватба през септември

Благой Георгиев и новата му изгора – руската танцьорка Есмер, се сгодиха наскоро, а вече е ясно и кога ще е сватбата им.

Футболистът и танцьорката ще си кажат заветното "Да" през септември, на нос Калиакра.

Слуховете носят, че Благо и Есмер вече са се доверили на сватбена агенция, която да организира тържеството им, което се очаква да е пищно и с няколкостотин гости.

Новата муза на Джизъса, както наричат Георгиев заради религиозните татуси по тялото му, е майсторка на тангото, пише днес.бг. През 2014 г. с партньора й Дмитрий Васин отвяха конкуренцията на шампионата в родината на страстния танц – Аржентина.

Освен със силикон брюнетката е тунингована с две титли от фестивала в Блекпул и регулярни покани за новогодишните балове в Кремъл. В момента тя пръска грация в различни спектакли и е учител по танго в школа Galla Dance.

Обиграната танцьорка детронира от мокрите сънища на Джизъса ученичката Куини-Алис, която бе негов трофей за колосалните седем месеца.

Коментари

Новини Варна