IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
16:07 | 26 януари 2024
Обновен: 18:21 | 27 април 2024

Диона: Не бързайте да заклеймявате, не знаете много неща!

Певицата твърди, че не била дрогирана, а болна

По материала работи: Слав Велев
Диона: Не бързайте да заклеймявате, не знаете много неща!

Снимка: Instagram

"Не бързайте да заклеймявате, съдите и обвинявате!", това написа в профила си в Instagram певицата Денислава Сашова (Диона), след като беше арестувана за шофиране под въздействието на наркотици.

Според информацията, спусната от полицейски източници, поп фолк певицата е шофирала луксозен автомобил по бул. "България" в София, когато е спряна за рутинна проверка от органите на реда. Според резултатите от теста, който й е направен, тя е дала положителна проба за кокаин. В последствие й е взета и кръвна проба, чийто резултат не е готов. Певицата беше отведена в Шесто районно управление.

"Не знаете много неща за личния ми живот, за здравословното ми състояние, за мен като цяло. Съдействала съм на органите на реда, както е редно", пише Диона в първото си публикувано Story в Instagram след случилото се.

От Софийската районна прокуратура съобщиха, че са привлекли към наказателна отговорност 28-годишна певица. По случая е образувано досъдебно производство, а за извършеното престъпление законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 1 до 3 години и глоба от 500 до 1500 лева. На Диона е наложена парична гаранция в размер на 5000 лева.

"Понесла съм отговорност за обвинението, което ми беше отправено. До колко е основателно - ще се разбере от кръвните ми проби", завършва изпълнителката.

Певицата твърди, че е приемала лекарства - Фервекс, Колдрекс и Нурофен и предполага, че това е причината пробата за наркотици да е положителна.

Коментари

Новини Варна