IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
16:34 | 14 февруари 2024
Обновен: 11:53 | 29 април 2024

Дара се сгоди!

Варненката е една от любимите звезди на България

По материала работи: Слав Велев
Дара се сгоди!

Снимка: Instagram

Певицата Дарина Йотова - Дара се е сгодила. Това разкри самата тя в своя инстаграм профил.

"Днес честваме празника на любовта, аз я чествам с песен-изненада. Изненада не само за вас, но и за целия ми екип. "Само мой" е красиво обяснение в любов, което подарявам на моя любим, с който преди броени дни официално се сгодихме", сподели изпълнителката в своя пост.

Дара е една от 16-те популярни личности от шоубизнеса, културата и спорта, които ще се подчинят на ритъма на самбата, валса и тангото и ще заковат зрителите пред екраните в най-бляскавия и магнетичен световен танцов формат „Dancing Stars“. Тя е родена на 9 септември 1998 г. във Варна. Завършва Националното училище по изкуствата „Добри Христов“. През 2021 г. тя става треньор в осмия сезон на „Гласът на България“ по БТВ, което я прави най-младият треньор в историята на музикалното риалити. Певицата не разкрива много детайли за личния си живот. През април 2023 г. тя сподели, че е била на 35-дневно турне в САЩ и Канада без приятеля си, защото „човекът си има работа, не ми е кукла“.

Коментари

Новини Варна