IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
15:15 | 19 февруари 2024
Обновен: 22:59 | 27 април 2024

Ето го 75-годишния американец, оженил се за 26-годишна нашенка (СНИМКИ)

Джо Алън Ванн определено е човек с големи финансови възможности

По материала работи: Слав Велев
Ето го 75-годишния американец, оженил се за 26-годишна нашенка (СНИМКИ)

Стана ясно кой е 75-годишният американец, оженил се за 26-годишна българка в романтичната столица на България - Стария Несебър.

Според информация на Флагман.бг мистериозният мъж е пенсиониран американец. Това е популярният в Несебър и Свети Влас - Джо Алън Ванн, който определено е човек с големи финансови възможности.

Всъщност, според бившата му съпруга Десислава, той би трябвало да е на 80 години. Деси, която се представяше в Бургаско за бизнесдама, се разведе преди две години с американеца със зализан перчем.

Стигна се дотам, че Десислава предаваше на живо как Джо се изнася от общия им дом в Свети Влас. „Милионер се опитва да открадне всичко от къщата ми“, написа тогава тя и пусна клипа, в който американецът ровеше по шкафовете и се чудеше дали да си прибере стар тостер, захвърлен в склада.

Раздялата с богатия дядо не се отрази добре на Десислава, тъй като няколко месеца по-късно заради необслужен кредит банката обяви на публична продан луксозния й „Ролс Ройс“.

Коментари

Новини Варна