IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
12:37 | 24 юни 2015
Обновен: 11:48 | 28 април 2024

Дует „Авеню“ отлага концертите във Варна и Пловдив

Срещата им с публиката остава за есента

По материала работи: Борис Проданов
Дует „Авеню“ отлага концертите във Варна и Пловдив

Дует „Авеню“ отлага концертите във Варна и Пловдив. Събитията ще бъдат отложени за есента, когато Боби и Заки ще представят последните си парчета. До броени дни двамата ще влязат в студио, за да започнат работа върху нови проекти.


„Авеню Турне“ ще продължи през есента, когато ще срещне популярния дует с публиката на Варна и Пловдив. Лятото се оказва продуктивен сезон не само за сценичните изяви, но и за творческия процес в работата на Боби и Заки. „Скъпи приятели, за нас летният сезон е единствената възможност да влезем в студио и да работим върху няколкото нови песни, които подготвяме. От радушната реакция на публиката към „Безвремие“  преценихме, че програмата ни има нужда от повече нови песни, поради което ще отложим концертите във Варна и Пловдив, за да може да споделим заедно с вас новите ни парчета тази есен. Пожелаваме ви лято, изпълнено с положителни емоции, и се надяваме да ви видим съвсем скоро!“, обявиха двамата изпълнители на своята официална страница.


Дуетът допълва, че следващите месеци ще бъдат посветени на усилена работа върху новите проекти, които ще дадат нов облик на предстоящите изяви.

 

Коментари

Новини Варна