IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Живот
13:59 | 25 юни 2015
Обновен: 11:50 | 28 април 2024

Сърби и гърци идват за концерта на Роби у нас

Британската звезда ще пее на 7 август в Бургас

По материала работи: Златина Добрева
Сърби и гърци идват за концерта на Роби у нас

След успешните концерти на британската звезда Роби Уилямс в Белград преди седмица и в Атина преди няколко дни, сръбски и гръцки фенове са решили да повторят незабравимото си изживяване и в Бургас. На морския бряг Роби Уилямс ще пее за първи път пред българска публика на 7 август, в рамките на тазгодишното издание на фестивала SPIRIT of Burgas.

Бармани, дошли в София за състезание, провело се в столичен клуб, споделиха с присъстващите за преживяното - "Роби направо ни взриви. Отидох без очаквания, но шоуто беше велико. От сцената каза, че ще се върне след 18 месеца в Атина, но на нас не ни се чака и проверихме най-близката дата. Така си купихме билети за Бургас – искаме да гледаме Роби на плажа. Още доста наши приятели се организират, така че ще бъдем голяма компания."

Шоуто в Белград беше отразено от медиите по света с гафа, допуснат от Роби, който от сцената каза "Здравейте, Загреб" и шокира 33 000 фенове.

По време на концерта си в Атина Роби се разчувства и призна, че е имал проблем с наркотиците - "Съжалявам, че ми отне толкова време да дойда. Бях зависим от наркотиците и трябваше да се възстановя, затова и не успях да отида на толкова много места. Наистина съжалявам, че не съм идвал във вашия район по-рано", каза от сцената по време на шоуто 41-годишният изпълнител.

В момента той обикаля света с шоуто си Let Me Entertain You, което ще представи и в Бургас на 7 август.

Коментари

Новини Варна