IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Живот
16:36 | 25 юни 2015
Обновен: 12:27 | 28 април 2024

Висша естетика представя Фестивалът на модата и красотата

Форумът е в петък и събота в грандхотел „Варна“ в най-красивия морски курорт „Св. Св. Константин и Елена“

По материала работи: Златина Добрева
Висша естетика представя Фестивалът на модата и красотата

Висша естетика ще аплодират изкушените от най-новите тенденции във визията в поредното осмо издание на Фестивала на модата и красотата. Двудневният форум е утре и вдругиден от 20,30 ч. в лятната градина на грандхотел „Варна“ в най-красивия морски курорт „Св. св. Константин и Елена“.
Организатор е модна агенция VIP Fashion Group на Мира Матеева. Очаква се на събитието да пристигнат повече от 500 гости от страната и чужбина.

През последните години фестивалът сe утвърди като един от най-големите и престижни модни форуми в България, на който се дава възможност на различни модни марки - български и чуждестранни, да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория.

Ще видим хитови летни колекции и линии на водещи марки и дизайнери – мода за мъже и жени, дрехи, облекла, бански костюми, булчински рокли, обувки.

Лице на фестивала ще бъде Ива Атанасова, носителка на титлите „Мис Варна 2007“ и Best Model Of The World 2011, а водещ е популярният актьор Симеон Лютаков.

Медийна група „Черно море“ е сред водещите медийни партньори на събитието.

Коментари

Новини Варна