IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
21:41 | 30 юни 2015
Обновен: 08:46 | 10 май 2024

Джъстин Бийбър участва в църковна конференция

21-годишният тийн-идол каза, че пастор Карл Ленц от Ню Йорк, е променил живота му

По материала работи: Слав Велев
 Джъстин Бийбър участва в църковна конференция

Джъстин Бийбър участва в петдневна църковна конференция в Сидни, наред с хиляди вярващи, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от fbr.bg. Певецът, който е вече на 21 години, каза, че пастор Карл Ленц от Ню Йорк, е променил живота му. Същият пастор привлече няколко американски знаменитости и спортни звезди да участват в ежегодната конференцията на църквата Хилсонг. Бийбър е пристигнал с частен полет в Сидни в понеделник заедно с приятеля си Хейли Болдуин. Старши пасторът от църквата Брайън Хюстън подчерта, че канадският певец сам финансира пътуването си и участието в конференцията.
 

Джъстин Бийбър има серия от проблеми със закона заради безразсъдно шофиране и хулиганство. Миналата година той се призна за виновен за опасно шофиране в Маями, а в Калифорния беше осъден на две години пробация, защото замерял къщата на съседа си в Лос Анджелис с яйца. През април аржентински съдия издаде срещу него заповед за арест заради нападение над фотограф.

Коментари

Новини Варна