IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
19:30 | 3 юли 2015
Обновен: 11:58 | 28 април 2024

92-годишна избяга от старчески дом с любовника си

"Това е наистина трогателна любовна история", заявила пред местния вестник Янка Холстъд, която ръководи дома

По материала работи: Слав Велев
92-годишна избяга от старчески дом с любовника си

Издирването на 92-годишна жена, която изчезнала от старчески дом в Норвегия, било прекратено, след като се оказало, че тя е избягала с шведския си любовник.

 

Управителят на старческия дом в Ейдсволд, на север от Осло, уведомил местната полиция, когато медицинските сестри открили, че 92-годишната жена е изоставила проходилката за възрастни на паркинга.

 

По-късно било установено, че тя е заминала към Стокхолм заедно с шведското си гадже, който бил на 87 – с пет години по-млад от нея.

 

"Това е наистина трогателна любовна история", заявила пред местния вестник Янка Холстъд, която ръководи дома. "Представете си, че не можете да отидете на романтична почивка, само защото сте минали 90-те години. Дамата не е направила нищо незаконно, просто ни създаде известно неудобство, защото не ни каза, че си тръгва".

 

Старата дама вече е прекарала десет дни в дома на гаджето си. Според Холстъд, тя е поддържала връзка с мъжа още преди да влезе в старческия дом.

 

Авантюристката планира да се върне в дома през уикенда.

 

Източник: The Local, ФБР.bg

Коментари

Новини Варна