IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
12:40 | 11 юли 2015
Обновен: 12:04 | 28 април 2024

Татко Бекъм: Четири години с най-забележителното малко момиченце

Малката била луда по футбола, споделя мама Виктория

По материала работи: Слав Велев
Татко Бекъм: Четири години с най-забележителното малко момиченце

Малкото момиченце на татко Харпър Бекъм навърши 4 годинки в петък. По този повод 40-годишният бивш футболист се върна назад във времето и сподели в "Инстаграм" черно-бяла снимка, направена малко след раждането на дъщеря му, съобщава sportal.bg.

"Вероятно моята най-любима снимка на Харпър… Четири прекрасни години с най-забележителното малко момиченце… Честит рожден ден, голямо момиче", написа той в социалната мрежа, а нежното му послание е придружено със сърчице.

Дейвид и съпругата му Виктория имат и три момчета - Бруклин, Ромео и Крус, но никога не са крили, че много искат да се сдобият и с момиченце. В крайна сметка тяхната мечта се сбъдна на 10 юли 2011 година, когато на бял свят се появи сладката Харпър.

 

Момиченцето отсега е тръгнало по стъпките на татко си, въпреки влиянието на мама Вики, която е моден дизайнер. Тя кипри малката си красавица като принцеса, но Харпър никак не се интересува от дрешки и аксесоари. "Тя обича футбола. Все едно кама се забива в сърцето ми", пошегува се наскоро съпругата на Дейвид Бекъм.

Коментари

Новини Варна