IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
22:05 | 11 юли 2015
Обновен: 01:55 | 29 април 2024

Майкъл Хюсман - новият красавец на Холивуд

Тепърва ще чуваме името на холандеца

По материала работи: Слав Велев
Майкъл Хюсман - новият красавец на Холивуд

Майкъл Хюсман е име, което със сигурност трябва да запомните, препоръчва dnes.bg. След като направи няколко силни роли във филмите „Z-ата световна война“, „Вечната Аделайн“ и „Моята разходка в дивото“, и след като партнира на Брад Пит, Блейк Лайвли, Харисън Форд и Рийз Уидърспун, в момента холандският красавец се изявява в новия сезон на „Игра на тронове“.

Не трябва да пропускаме и факта, че Майкъл целува страстно Жизел Бюндхен в новия филм на Баз Лурман за Chanel No.5. и че вече е бил на кориците на списанията Vogue и Elle.

Така че можем да заключим, че тепърва ще чуваме името на смуглия красавец. Този месец той е лице на изданието Man of the World, а списание GQ го обяви за „Новия любимец на Холивуд“.

Хюсман прилича на модел със своята небрежна брада, сини очи и непринудено, секси излъчване, но всъщност никога не е работил като такъв (освен напоследък). Преди да започне да се занимава с кино, роденият в предградията на Амстердам хубавец, се е изявявал като музикант.

Първата си голяма роля той печели в сериала „Treme“ на HBO през 2010 година, където играе измъчения уличен музикант Сони.

Оттам кариерата на харизматичния Хюсман бързо тръгва към върха, но определено тази година му е най-успешна.
В момента той играе ролята на Дарио Нахарис, войникът, който има слабост към Денерис Таргариен (Емилия Кларк) в култовия сериал „Игра на тронове“.

В момента Майкъл се снима в трилъра „2:22“ с Тереза Палмър.

Между другото 33-годишният красавец е женен за холандската актриса Тара Елдърс, двамата имат 7-годишна дъщеря.

Коментари

Новини Варна