IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
13:49 | 17 юли 2015
Обновен: 12:09 | 28 април 2024

Клуни и Амал искат бебе

Вече правели опити

По материала работи: Златина Добрева
Клуни и Амал искат бебе

Джордж Клуни и съпругата му Амал са започнали опити да си направят бебе, твърди източник, близък до двойката пред списание Us Weekly.

Наскоро холивудският актьор заяви в интервю, че създаването на поколение не му е основен приоритет, но според приятелите му това не е така. 54-годишният Клуни, който се ожени за 37-годишната адвокатка преди 10 месеца в Италия, бил готов да стане баща.

"Двамата решиха, че времето в живота им е точно за появата на бебе. Те наистина го искат и Амал вече посети център за репродуктивно здраве. Джордж е убеден, че жена му ще е страхотна майка. В момента тя няма твърде много дела, а освен това скоро двамата ще се преместят да живеят в новото си имение в близост до Лондон, където средата е много спокойна и подходяща за отглеждане на дете", твърди източникът, цитиран от tialoto.

В началото на годината Джордж и Амал си купиха имение от 17 век в английската провинция за сумата от 15 милиона британски паунда.

"Строителните планове включват детска стая. Ремонтът на къщата ще е готов до Коледа", допълва вътрешният човек.

Коментари

Новини Варна