IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
15:06 | 19 юли 2015
Обновен: 11:19 | 25 април 2024

Благой Георгиев призна, че е осквернил колона в Колизеума

Разказал, че видял и други надписи по колоните на италианския паметник и затова помислил, че може и той да го направи

По материала работи: Слав Велев
Благой Георгиев призна, че е осквернил колона в Колизеума

Футболистът Благой Георгиев си призна, че е драскал по колона в Колизеума. Признанието Джизъса направил пред италианския „Ил Месаджеро”, цитиран от БТА и "Дарик". 

33-годишният полузащитник на „Рубин” обяснил, че не знаел, че деянието е забранено. Разказал, че видял и други надписи по колоните на италианския паметник и затова помислил, че може и той да го направи. 

Личният PR на Георгиев обаче отрече футболистът да има нещо общо със случая. Според Атанас Лазаров по това време Благой бил в Москва. 

Твърдението му беше задочно опровергано и от годеницата на Благой Георгиев, която публикува в интернет снимки от съвместната им ваканция в Рим.

Преди дни италианското издание „Roma Capitale News” съобщи, че българският футболист Благой Георгиев е бил арестуван от карабинерите в Рим, след като се опитал да издълбае името си с монета върху една от колоните в Колизеума.

33-годишният играч посетил една от най-големите световни исторически забележителности с годеницата си. Той решил да издълбае инициалите им на една от колоните в Колизеума, но охраната реагирала моментално на вандалския акт, посочваше изданието. 

Футболистът бил задържан, за да се регистрира самоличността му, а малко по-късно бил освободен.

Коментари

Новини Варна