IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
09:55 | 24 юли 2015
Обновен: 22:59 | 20 април 2024

Гришо потвърди за края с Маша

Това е лятото на новото начало, каза хасковлията

По материала работи: Златина Добрева
Гришо потвърди за края с Маша

Пътищата ни с Мария се разделиха. Преживяхме прекрасни моменти заедно. Пожелавам й много щастие и успех в живота и в тениса. Сега съм концентриран изцяло в играта си и съм сигурен, че резултатите скоро ще се видят. Това сподели първата ни ракета Григор Димитров пред TennisKafe.com.

С тези думи хасковлията потвърди новината, че е прекратил връзката си с Мария Шарапова. Слуховете за тяхната раздяла тръгнаха от топ репортера на ESPN Дарън Роувъл чрез Twitter акаунта му вчера.
Съобщението, което той публикува гласеше: "Слуховете за раздяла между Мария Шарапова и Григор Димитров се потвърдиха".

Така, след две години и половина, любовната авантюра между най-добрия ни тенисист и русокосата руска фурия на корта, приключи, посочва днес.бг.

"Знам, че феновете следят всяка моя стъпка и че личният живот в нашият свят е относително понятие. За мен това е лятото на новото начало", каза още Гришо.

24-годишният Димитров и 28-годишната Шарапова започнаха да се срещат през 2013 г. Те бяха заснети заедно за първи път през май същата година на романтична разходка по улиците на Мадрид.

Проблемите във връзката на двойката обаче започнаха още преди няколко месеца, когато Мария Шарапова обяви, че не е лесно да се поддържа връзка от разстояние.

"Опитваме да се виждаме при всеки възможен случай, например между турнири или на общи събития. През останалото време използваме много телефона или скайп, за да се чуваме", обяви Маша в интервю пред Welt.

След като вече официално е свободен, със сигурност на най-добрия ни тенисист няма да му липсва женско внимание. Григор Димитров е един от 50-те най-сексапилни мъже в света в класация на MTV. Сред нейните организатори е и Брад Пит, който е любимец на дамите в Холивуд.

Българската тенис звезда има 223 000 последователи в социалната мрежа "Инстаграм".

Коментари

Новини Варна