IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
18:59 | 25 юли 2015
Обновен: 15:21 | 3 май 2024

Ветко Арабаджиев с вила бижу в Сен Тропе

Богаташът цяло лято на Френската Ривиера, ходи на парти с Леонардо ди Каприо

По материала работи: Слав Велев
Ветко Арабаджиев с вила бижу в Сен Тропе

Пловдивските олигарси - колоритното семейство Ветко и Маринела Арабаджиеви, редовно купонясват в компанията на световни звезди. Преди два дни богаташите са били на купон в Сен Тропе, където е присъствал и самият Леонардо ди Каприо, научи сензационно „Всеки ден" от хора от обкръжението им.

 

Ветко Арабаджиев не пропуснал да се запознае с актьора, да му се представи и да му каже, че е бизнесмен и предприемач. Двамата дори си направили обща снимка. Най-вероятно обаче пловдивчанинът е пропуснал факта, че преди седмица изкорени култовите вишни пред бившия „Японски" хотел. Ди Каприо е известен природозащитник и ако разбере за постъпката на самозабравилия се богаташ, навярно би го скастрил доста сериозно.

 

Арабаджиев има доста приятели от международния елит. Той сам отбелязва, че няколко пъти бил на парти с Парис Хилтън, а най-малкият му син Вълчо преди време се похвали със снимка, на която е с холивудската дива с български произход Нина Добрев. Канадската красавица често обича да отмаря в гъзарския курорт преди снимки и именно там Чочо Арабаджиев, както го наричат приятелите му, й заговорил на български, а тя била много радостна да срещне някого от родината си, издадоха присъствали на култовата среща.

 

Арабаджиеви имат вила на Лазурния бряг и всяко лято прекарват там поне по месец. Ветко се сдоби с палата си в Сен Тропе още през 2010 г. Според слуховете олигархът го купил за сумата от 17 милиона евро. Къщата е в съседство с тази на кинолегендата Бриджит Бардо и минава за една от най-стилните и хубавите в култовото селце, увековечено във филмите на Луи дьо Фюнес. Преди да си закупи имота, Ветко преценил, че ще му излезе по-евтино да си има вила там, отколкото всяко лято да плаща луди суми за 5-звездни хотели. Отделно този имот му носи и международен престиж и контакти с всички холивудски знаменитости, за които Френската Ривиера е най-модерната дестинация от няколко години насам. 

 

Малцина българи могат да се похвалят с подобна имотна придобивка. Говори се, че вилата направила невероятно впечатление на друг олигарх - Кирил Домусчиев, който бил поканен да „ваканцува" там преди 2-3 години. Босът на „Лудогорец" бил смаян от лукса и поискал от Ветко Арабаджиев да му я продаде, но получил любезен отказ.

 

Откраднаха му „Ролс-Ройс"

 

Ролс-ройсът и макларънът на сочения като един от най-богатите българи бизнесмен Ветко Арабаджиев изчезнаха именно в баровския френски курорт Сен Тропе през септември 2011 г. 2 години и половина по-късно - в началото на 2014 г., лимузината бе открита на границата със Сърбия, при опит да влезе у нас с германски номера. Криминалисти под тепетата тогава обясниха, че ударът е извършен от албанци. Те атакували палата на пловдивчанина в Сен Тропе в момент, докато Ветко и Маринела си почивали в далечен Тайланд. По-късно пловдивчанинът успял да си върне и макларъна срещу солиден откуп от 100 000 евро.

 

Автор: Vsekiden.com

Коментари

Новини Варна