IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
19:27 | 25 юли 2015
Обновен: 18:23 | 4 май 2024

Новата любовница на Блатечки проговори

Актрисата Маринела Ангелова разкри истината за връзката си

По материала работи: Слав Велев
Новата любовница на Блатечки проговори

Актрисата Маринела Ангелова разкри пред big5.bg истината за връзката си с Асен Блатечки. В началото на месеца папараци от "Ретро" издебнаха блондинката в компанията на половинката на Диляна Попова. Според клюката Блатечки забил красавицата и въртял паралелна любов с Ангелова. Блатечки не се притеснява да вози новата си тръпка на мотора, с който се придвижва през лятото.

 

„Ние репетирахме театрална постановка. Но на хората им е по-интересно, ако съм му любовница. Освен това Диляна ми е много близка и то от много години и е супер нелепо," коментира слуховете блондито. В момента постановката е на standby и най-вероятно ще излезе през следващия театрален сезон.

 

„Много е различна , драма е. И интересното е, че главният герой е татуировчик. Аз съм гаджето на Асен, но само в постановката. В медиите се пише за любовни афери, но не и за творческите проекти на хората," категорична е Ангелова.

 

Източник: Lifestyle.bg

Коментари

Новини Варна