IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
12:50 | 26 юли 2015
Обновен: 12:16 | 28 април 2024

Дейвид Бекъм с татуировка в чест на Виктория

Татусът изобразява числото 99 - годината, в която двамата сключиха брак

По материала работи: Слав Велев
Дейвид Бекъм с татуировка в чест на Виктория

Бившият футболист Дейвид Бекъм показа, че все още е лудо влюбен в половинката си Виктория, като си направи татуировка в чест на връзката им, съобщава woman.bg. На малкия си пръст той татуира числото 99, което символизира годината, в която двамата са сключили брак. "99-та беше добра година за мен", написа той под фотоса на татуировката в социалната мрежа Instagram, като в същото време това е била и годината, в която той помага на тогавашния си отбор Манчестър Юнайтед да стане трикратен шампион.

 

Припомняме, че Виктория и Дейвид Бекъм се ожениха на 4-ти юли 1999-та, като по това време беше роден и първият им син Бруклин, който сега е на 16 години. Семейство Бекъм в момента наброява 6 човека, като те имат 3 момчета - Бруклин, Ромео и Круз и едно малко момиченце - фешън икона с име Харпър Бекъм. Всички до един са изключително стилни, благодарение на вкуса на Виктория Бекъм и чудесния й усет за мода, което си личи и от модната й линия.

Коментари

Новини Варна