IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
20:03 | 29 юли 2015
Обновен: 12:19 | 28 април 2024

Фенове на елегантността и добрата кухня излязоха на пикник в бяло

Мащабната шик вечеря под открито небе се организира за пета поредна година

По материала работи: Слав Велев
Фенове на елегантността и добрата кухня излязоха на пикник в бяло

Пет хиляди души, облечени в бяло, взеха участие в гигантски пикник в Манхатън, чиято локация бе разкрита едва в последния момент, съобщават Асошиейтед прес и Франс прес, цитирани от fbr.bg. Това е петото издание на проявата "Вечеря в бяло", на която си дават среща феновете на елегантността и на добрата кухня.
 

Най-големият пикник в света се проведе на кей номер 26 на река Хъдсън в околностите на квартала Трайбека. Участниците се бяха оборудвали с всички необходими аксесоари, за една шик вечеря под открито небе. Мнозина носеха кошници с храна, сгъваеми маси и столове, одеяла и дори сребърни прибори и свещници. Дрескодът изключваше всякакви облекла, които не бяха решени в белия цвят. Участниците бяха задължени да почистят мястото, след приключването на пикника в полунощ.
 

Инициативата "Вечеря в бяло" тръгна от Париж през 1988 година и се разпространи в над 60 градове на пет континента. Окорло 125 хиляди души участваха в "белите" тържества с похапване на открито тази година.

Коментари

Новини Варна