IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
18:32 | 6 август 2015
Обновен: 15:00 | 1 май 2024

Колин Фарел ще участва в екранизация на Дж.К. Роулинг

Актьорът ще е магьосник във "Фантастични животни и къде да ги намерим"

По материала работи: Пламен Янков
Колин Фарел ще участва в екранизация на Дж.К. Роулинг

Ирландският актьор и носител на "Златен глобус" Колин Фарел е най-новото попълнение в състава на филма "Фантастични животни и къде да ги намерим" по едноименната книга на Дж. К. Роулинг, чието действие хронологично предхожда събитията в романите за приключенията на Хари Потър, съобщи Контактмюзик.

 

Фарел ще се превъплъти в образа на магьосник на име Грейвс, с когото главният герой Нют Скамандър се среща в Ню Йорк, пише БТА.

 

Дж. К. Роулинг публикува "Фантастични животни и къде да ги намерим" през 2001 г. - между четвъртата и петата книги от прочутата й поредица за приключенията на Хари Потър. Томчето е окачествено като ръководство за магичния свят на Хогуортс. Действието в книгата се развива 70 години преди момчето-магьосник и приятелите му да пристигнат в училището за магия и вълшебство.

 

В главната роля на магизоолога Нют Скамандър зрителите ще видят носителя на "Оскар" Еди Редмейн. Скамандър е автор на учебник за магични създания, които среща и описва, докато пътува по света. Десетилетия по-късно Хари Потър и приятелите му изучават ръководството "Фантастични животни и къде да ги намерим" в Хогуортс.

 

Централната женска роля е поверена на актрисата Катрин Уотърстън.

 

Филмът "Фантастични животни и къде да ги намерим" ще бъде режисиран от Дейвид Йейтс - създателя на последните четири ленти за приключенията на Хари Потър, по сценарий на Дж. К. Роулинг. Очаква се филмът да излезе на екран през ноември 2016 г.

 

 

 

 

Коментари

Новини Варна