IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
15:12 | 9 август 2015
Обновен: 12:32 | 28 април 2024

Най-обичаните кино двойки в Холивуд

Кои актьорски тандеми са си партнирали в повече от един филм?

По материала работи: Деян Михайлов
Най-обичаните кино двойки в Холивуд

В Холивуд е пълно с повторения. Когато продуцентите и студията съзрат екранна химия между определени актьори, те започват да ги канят, отново и отново в различни кино проекти.

Някой път тези актьори играят любовни двойки, друг път са съпрузи, трети път са колеги и т.н.

Определено има кинозвезди, които стоят добре заедно на екрана и феновете обичат да ги гледат в тандем. Такива са Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет (на снимката).

Те разбиха боксофис класациите с хита си "Титаник" и най-вече с огромната любов на героите си Джак и Роуз, които бяха разделени от смъртта.

Повече от десет години по-късно кино връзката им получи втори шанс в депресиращата драма на Сам Мендес "Пътят на промените".

Явно на Кейт и Лео не им е писан щастлив край, поне на големия екран. Иначе в живота те са добри приятели и Ди Каприо даже е кум на Уинслет на нейната последна сватба.

Скарлет Йохансон и Хю Джакман (на снимката долу) бяха двойка първо в хита "Престиж", а после, отново през 2006 г. се появиха в лентата на Уди Алън "Сензация".

Например Джон Кюсак и Катрин Зита-Джоунс (на снимките долу) са се появявали два пъти заедно. Те направиха хита "Любимците на Америка" през 2001 г., но година преди това се бяха снимали в комедията "Момичета от класа".

Коментари

Новини Варна