IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
17:14 | 13 август 2015
Обновен: 12:38 | 28 април 2024

Фенове на "орлите" с прошение до папата

Искат да благослови коленете на Сам Брадфорд

По материала работи: Деян Михайлов
Фенове на "орлите" с прошение до папата

Фенове на "Филаделфия Ийгъс" събират подписи в петиция до папа Франциск с искане да посети тренировъчния комплекс на „орлите” по време на визитата си в САЩ. Главата на западното християнство ще е в Града на братската любов на 26 септември и ще отслужи меса в базиликата Св.Св. Петър и Павел. Но феновете на „орлите” се надяват да отдели време и на Сам Брадфорд.
„Папата пристига във Филаделфия! Нашият град! Сезонът на „орлите” и нашите надежди за Супербоул се крепят на коленете на Сам Брадфорд. След като един от най-светите хора в света идва в нашия прекрасен град нека да благослови краката на Сам. Нашият град заслужава Супербоул! Здрав Сам Брадфорд е единственият начин за шампионски парад по „Броуд стрийт”, гласи текстът на петицията.
Брадфорд скъса коленни връзки две последователни години, което ускори напускането му на Сейнт Луис. „Овните” го размениха през март за Ник Фоулс, а бившият избор №1 в драфта ще направи дебюта си за Филаделфия в неделя срещу Индианаполис.

 

Коментари

Новини Варна