IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
17:57 | 14 август 2015
Обновен: 12:40 | 28 април 2024

Джизъса става чалга певец

Благо Колизеума е сигурен, че ще успее да пробие в лекия жанр

По материала работи: Пламен Янков
Джизъса става чалга певец

От известно време Благо Джизъса се натиска да става чалга певец, разкриха пред "България Днес" близки на бившия национал.

 

Както е известно, Благо е един от най-върлите фенове на фолкритмите сред родните ритнитопковци и неведнъж е показвал завидни умения във въртенето на гьобеци. Напоследък нова мания на Джизъса е да хваща микрофона и да се опитва да изпълнява любимите си чалга хитове. Футболната кариера на 33-годишния Георгиев е към своя край и той вече е готов да се ориентира към лекия жанр. Благо вече дори е започнал сондажи за намирането на учители по пеене, които да му помогнат по-бързо да навлезе в чалга бизнеса. Идеята на татуирания плейбой е да запише собствена песен, след което да заснеме клип към нея.

 

Джизъса, или Колизеума, както е известен напоследък, е сигурен, че ще успее да пробие в лекия жанр. Той дори обяснява наляво и надясно, че по нищо не отстъпва на най-хитовите изпълнители в момента и е готов да се справи със свирепата конкуренция.

 

24chasa.bg

 

Коментари

Новини Варна