IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
16:16 | 15 август 2015
Обновен: 12:41 | 28 април 2024

Типичните мъжки извинения

Какво стои зад извинението му или Той просто не си пада по теб?

По материала работи: Златина Добрева
Типичните мъжки извинения

Един цял епизод от култовия сериал „Сексът и градът“ беше посветен на фразата „Той просто не си пада по теб“. И ето как стоят нещата в действителност – за мъжете това е простата истина, докато жените всячески се опитват да намерят оправдание за поредния отказ за среща или поредния ден без телефонно обаждане.
 

Всъщност реалността показва само едно – ако даден човек има желание да ви види или чуе, той ще го направи, независимо от пречките. Щом има извинения, значи желанието липсва или никак не е достатъчно.

Обикновено дамите оправдават мъжете с натоварен работен ден, спрян телефон, много ангажименти и така нататък. Драмата обаче, не свършва дотук. Обикновено женските мозъци имат способността на „речева пропускливост“ - тоест чуват думите, които им се иска и разбират изреченията по начин, по който им харесва.

Ако и вие сте от типичните жени, които по всякакъв начин избягват срещата с реалността очи в очи, време е да промените своя подход към мъжете. Повярвайте, в дългосрочен план това работи единствено във ваша полза. Ето някои от типичните мъжки извинения и каква истина стои зад тях:

1. Извинението: Той казва, че току-що излиза от лоша връзка и се страхува да не бъде наранен отново.
Какво си мисли жената: „Оо... вижте го, той страда. Аз съм подходящата жена, която ще му покаже, че може да обича отново!“
Какво мисли мъжът в действителност: Той просто търси секс от съжаление.
Още по темата

 

2. Извинението: Той казва, че не иска да се ожени преди да е навършил 30 години.
Какво мисли жената: „Той не е такъв наистина. Много мъже твърдят, че никога не искат да се женят, но го правят за по-малко от година, когато се появи правилната жена. Аз съм тази жена“.
Какво мисли мъжът в действителност: Животът на необвързаните наистина е забавен. За момента мъжът иска да поддържа неангажиращи отношения, докато му е приятно. Той не иска да прави планове за бъдещето, защото вие не участвате в него.
 

3. Извинението: Той казва, че наистина ви харесва, но не знае дали може да има сериозна връзка.
Какво мисли жената: „Ако той наистина ме обича, е въпрос само на време, да навлезе в сериозни отношения. Сигурна съм, че мога да го убедя да започнем да излизаме, ако продължавам да го държа близо до себе си като приятел“.
Какво мисли мъжът в действителност: Не, че мъжът не иска връзка, просто той не я иска точно с вас.

4. Извинението: Той казва, че няма време за връзка.
Какво си мисли жената: „Аз също съм заета. Не виждам защо да не се получат нещата!“.
Какво мисли мъжът в действителност: Той не иска да освобождава и един час от денонощието си за вас. В неговата представа връзките изглеждат супер сложно нещо и предпочита просто да се „забиете“.

5. Извинението: Той казва, че вие заслужавате някой по-добър от него.
Какво си мисли жената: „Кога успях да се превърна в толкова невероятна жена?! Може би трябва да започна да се държа по-лошо, за да не съм твърде добра за всеки мъж, когото срещам“.
Какво мисли мъжът в действителност: Той е сигурен, че ще ви изневери.


6. Извинението: Той казва, че не иска да разваля приятелството си с вас.
Какво си мисли жената: „Колкото мило, че той е толкова загрижен за нашите приятелски отношения. Със сигурност ще бъде страхотно гадже!“.
Какво мисли мъжът в действителност: Тъй като сте приятели, този мъж ви познава много добре. Наясно е как се отнасяте с човека до вас и че един вид сте малко... луди. Да не говорим, ако знае за някоя ваша изневяра.

 

tialoto.bg
7. Извинението: Той не иска да насилвате нещата, но иска да бъдете близо до него, за да видите какво ще излезе.
Какво си мисли жената: „Той иска да караме по-бавно, което всъщност е много добре и говори за сериозен интерес“.
Какво мисли мъжът в действителност: Той изчаква да види дали ще се получи с някоя друга жена и в случай, че това не се случи, иска да бъде спокоен, че поне има вас.

Коментари

Новини Варна