IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
08:16 | 16 август 2015
Обновен: 12:42 | 28 април 2024

Бионсе – любимата дива на дизайнерите

Звездата е зашеметяваща на корицата на септемврийския Vogue

По материала работи: Деян Михайлов
Бионсе – любимата дива на дизайнерите

Бионсе е невероятна, както винаги, но този път тя краси корицата не на кое да е списание, а на Модната библия Vogue (септември/2015).

Изпълнителката на хита "Crazy in Love" позира в дантелена рокля с флорални акценти за основния кадър, а снимките са дело на култовия фотограф Марио Тестино.
Статията за 33-годишната попзвезда е озаглавена: "Просто Би. Бионсе и изкуството на глобалната доминация" и е написана от наградения с Пулицър културен критик Марго Джеферсън, която говори за непобедимото царуване на певицата в шоубизнеса.
Спиращата дъха суперзвезда е хвалена от безброй известни личности от в музикалните и модни среди, не само заради своя талант, но и за безспорния си професионализъм.
"Думата "дива" се използва за толкова много певици. Често това определение означава, че въпросната изпулнителка има репутацията на трудна за работа звезда. Бионсе обаче не е такава, тя излъчва чар и има куп привлекателни качества", казва дизайнерът Marc Jacobs за Куин Би.
"Тя има всичко: първична е, уникална е, нежна е, красива е, а освен това излъчва сила", казва дизайнерката Стела Маккартни. "Нейното очарование пресича художествени форми, полове и поколения."
"Тя има магнетично присъствие", добавя Рикардо Тиши.
"Най-силното нещо в нейната личност са комфортът и удоволствието, които тя излъчва от самата себе си. Тя е уверена в собственото си тяло и красота, осъзнава силата си, както и своята универсалност", пишат авторите на статията.

Коментари

Новини Варна