IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
15:54 | 16 август 2015
Обновен: 12:43 | 28 април 2024

Колин Тревъроу ще режисира "Междузвездни войни"

"Епизод IX" излиза на екран през 2019 г.

По материала работи: Деян Михайлов
Колин Тревъроу ще режисира "Междузвездни войни"

Създателят на "Джурасик свят" Колин Тревъроу ще режисира "Междузвездни войни: Епизод IX", предаде БТА като се позова на Асошиейтед прес. Съобщението беше направено на фестивала D23 на "Дисни" в Анахайм.

Излизането на "Епизод IX" по екраните е планирано за 2019 г. "Джурасик свят" постави рекорд в глобалния бокс-офис с приходи от 1,6 милиарда долара. 
"Дисни" придоби "Лукасфилм" през 2012 г. и предвижда да пусне няколко филма "Междузвездни войни" и спинофи през следващите години. Новата трилогия ще започне с "Междузвездни войни: Силата се пробужда", режисиран от Джей Джей Ейбрамс.  Той ще излезе по екраните на 18 декември. 
Ще последва "Междузвездни войни: Епизод VIII", режисиран от Райън Джонсън. Освен "Междузвездни войни" "Дисни" представи на фестивала D23 откъси от филмите "Красавицата и Звярът" с Ема Уотсън, "Кралицата на Катве" с Лупита Нионго, "Алиса през огледалото", който е продължение на "Алиса в страната на чудесата".

Коментари

Новини Варна