IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
11:30 | 17 август 2015
Обновен: 18:53 | 28 април 2024

Нина Добрев се сбогува с „Дневниците на вампира“ с емоционална реч

Родената в България актриса застана пред микрофона с вампирски зъби в устата

По материала работи: Деян Михайлов
Нина Добрев се сбогува с „Дневниците на вампира“ с емоционална реч

Канадската актриса Нина Добрев използва сцената на наградите „Изборът на тийнейджърите“ ((Teen Choice Awards), за да се сбогува с героинята си от „Дневниците на вампира“ Елена и с феновете на сериала. Добрев се качи на сцената, за да приеме наградата Любима телевизионна актриса във фентъзи сериал именно за ролята си в „Дневниците на вампира“.


Родената в България актриса застана пред микрофона с вампирски зъби в устата и започна речта си, фъфлейки, след което свали фалшивите зъби и заяви „Точно така! Тези не ми трябват вече!“.„Последните няколко месеца настъпиха големи промени за мен“, продължи Нина вече със сериозен тон. „Промяна за мен беше страшна дума. Така си мислех, защото промяна означава ново начало, което води до ново бъдеще... непознато.


Но промяната е необходима. Нужна е, за да пораснеш, да се учиш и да се развиваш, защото всичко в живота рано или късно приключва. Тази глава от живота ми приключва, но аз гледам назад с благодарност и усмивка, защото точно както моята героиня Елена, в началото на „Дневниците на вампира“ аз бях младо момиче. Ние пораснахме заедно, за тези шест години от момичета ние се превърнахме в жени.„Това бяха невероятни шест години и аз имах удоволствието да ги споделя с всички вас. Ние нямаше да сме там, където сме, без вас. А аз нямаше да съм тук без Джули Пек и Кевин Уилямсън (създателите на „Дневниците на вампира“). Те промениха живота ми с тази роля. Така че, благодаря ви, хора, благодаря на всеки един от вас!


И помнете, промяната идва, така че дръжте се здраво и се радвайте на изживяването. Ще бъде забавно!“.


Сериалът 'Дневниците на вампира“ направи Нина Добрев световно известна звезда. След шест години в шоуто в началото на април актрисата обяви, че слага край на участието си в поредицата в търсене на нови предизвикателства. 


Нина Добрев има няколко награди Изборът на тийнейджърите и Изборът на публиката за любима актриса и за екранно привличане със Иън Сомърхолдър, с когото имаше връзка, която продължи три години.

 

dariknews.bg

 

Коментари

Новини Варна